Pienen tyttäreni suosikkisarja televisiossa on tällä hetkellä Humps (engl. Humf), joka tulee torstai-iltapäivisin ja maanantaiaamuisin Pikku Kakkosessa. Sarjan osat ovat nähtävissä myös Yle Areenassa, mutta en linkitä sinne, koska linkit vanhenevat. Omasta mielestänikin sarja on mukava, sopivan hidastempoinen ja rauhallinen. Sarjan hätkähdyttävin piirre on kuitenkin se, että yleensä täysin sietämätön Antti Pääkkönen kuulostaa sarjassa lähes inhimilliseltä. Tämä todistaa, että hra Pääkkönen pystyy halutessaan replikoimaan siedettävällä äänellä. Pakko uskoa.

 1. Marina Pulkkinen says:

  Olen miettinyt vuosien saatossa sinua toisinaan, miten olet saanut käyttää kykyjäsi taiteen alalla. Muistelen että suunnittelin logon kotimaiselle kalalle? Tai ainaskin osallistuit kisaan – taisi olla rahapalkinto jos voitto tuli… Muistuuko mieleen??

  • Hanna says:

   Hmm… ainoa kala-aiheinen logokilpailu, johon olen osallistunut oli Susirajan akvaarioseuran logokilpailu. Voitinkin sen, palkinto tosin oli ihan tuotepalkinto.

   • Marina Pulkkinen says:

    Ehkä oletkin eri ihminen mitä lulin… Kuusihaankatu kuusi ? -Ring any bells-?

    • Hanna says:

     Googlaus johti Eskolanmäen kuuluisaan opiskeija-asuntolaan, jossa en tosin itse koskaan asunut, vaikka moni opiskelukaveri asuikin. En ole aivan varma tunnemmeko toisemme.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>