Olen yrittänyt oppia ajattelemaan seksistisesti, sillä avain ihmisyyteen on kuulema se, että toisia ihmisiä luokitellaan ensisijaisesti miehiksi tai naisiksi. En tiedä olenko onnistunut. En myöskään tiedä onko minulla ns. putkiaivot vai tippaleipäaivot. Asiaa pohdittuani päädyin tulokseen, että minulla on muovailuvaha-aivot. Muovailuvahaa voi yrittää muotoilla vaikka putken tai tippaleivän muotoiseksi, mutta lopulta se kuitenkin on vain kasa epämääräistä ainetta, josta ei oikein ota selvää. Väittäisin, että enemmistö ihmisistä kuuluu samaan kategoriaan.

 1. Kirsikka says:

  Muovailuvaha-aivoteorian kanssa oon samaa mieltä. Mutta työpaikan kahvipöydässä olisin kyllä esittänyt eriävän mielipiteen, tai ainakin kriittisen.

  • Hanna says:

   Olin eilen lounaalla kahden miehen ja yhden ihmisen kanssa. Keskustelun aikana taisin onnistua mm. haukkumaan miehiä, haukkumaan muita naisia ja tunnustaa, että jokainen nainen sisimmissään tunnustaa miesten ylemmyyden. Kukin arvioikoon tahollaan kuinka vakavissaan käytyä keskustelu oli.

 2. Sami says:

  ”avain ihmisyyteen on kuulema se, että toisia ihmisiä luokitellaan ensisijaisesti miehiksi tai naisiksi.”
  Missä noin on sanottu ja mihin väite perustuu?
  Luulen, että minullakin on muovailuvaha-aivot. :/

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>